«Україна – це ми!»

25 червня 2019
612

«Україна – це ми!» - співається у відомій пісні. Саме вона пролунала у виконанні випускниці УМСА Олени Туз на Урочистостях з нагоди вручення сертифікатів лікарів-спеціалістів, і її з піднесенням підхопила вся академічна зала. Бо ж дійсно, Україна – це також і вони, відтепер озброєні глибокими знаннями та сповнені професійного ентузіазму молоді лікарі!

273 випускники з інтернатури отримали нині Сертифікати лікарів-спеціалістів. 153 з них – фахівці медичного профілю і 123 – стоматологічного. Україна і, зокрема, Полтавщина отримала суттєве лікарське поповнення.

Документи про освіту їм вручали відомі у медичному світі професори - викладачі-академії на чолі з ректором В. М. Жданом.

Урочисте дійство ж знаменувало початок нової ери для молодих лікарів – самостійного професійного майбутнього,але аж ніяк не прощання з рідним вузом. Бо ж двері його, як зазначив у привітанні до молодих спеціалістів ректор УМСА В. М. Ждан: «…завжди відкриті для вас! А ми залишаємось вашими наставниками на все життя і готові будь-коли прийти на допомогу! »

А проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти І. М. Скрипник нагадав випускникам про відділ працевлаштування, що був створений в академії у 2011 році і опікується тими, хто з якихось причин ще не знайшов місця роботи. Тут також завжди готові допомогти!

У любові до рідної AlMA MATER та до тих, хто дав їм путівку у життя, емоційно освідчувалися молоді спеціалісти. Дарували квіти і обіцяли бути гідними звання випускника Української медичної стоматологічної академії. «Хай все справдиться! Щасти вам у житті, наші юні дорогі колеги!» - завершив Урочистості щирим побажанням ректор УМСА В. М. Ждан.