Вельмишановні колеги!

20 квітня 2021
1334
Вельмишановні колеги!

Запрошуємо студентів медико-біологічного профілю до участі в IV Національному конгресі з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації.

У межах цього Конгресу, з метою популяризації галузі алергології та імунології, створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді та підтримки наукової та творчої роботи студентів за цим напрямом, організаційним комітетом IV національного конгресу з клінічної імунології , алергології  та імунореабілітації вирішено провести студентську наукову сесію, під час якої будуть представлені 15 найкращих доповідей студентів з усієї країни, які будуть обрані шляхом сліпого рецензування редакційною радою. Тези студентів-учасників, які не будуть обраними до участі з усною доповіддю, увійдуть до складу збірника тез студентської сесії, який буде опубліковано на сайті конгресу.

Конгрес відбудеться 19-21 травня 2021 року в онлайн-форматі.

Студентська сесія відбуватиметься 21 травня 2021 року о 10:00 годині.

Дедлайн реєстрації Тез — 10.05.21 о 23:59 годині.

Для участі необхідно заповнити Google-форму. У ній зазначаються відомості про авторів та безпосередньо зміст доповіді:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbVxHv13FKDOBT-IKB3bkd-2lC9ueGLPTZIf5F-P2CA2bfIg/viewform

Оформлення Тез доповіді: мова – українська; структура: назва великими літерами, вступ, мета, матеріали і методи, результати та висновки; текст Тез не має містити відомостей, що можуть розкривати особу автора чи наукового керівника; обсяг не повинен перевищувати 300 слів, поля: зліва — 3 см, справа — 1 см, зверху і знизу тексту по 2 см; файли у форматі MS Word, шрифт Times New Roman, кегель (розмір шрифту) — 14, інтервал — 1,5, без ручних перенесень.

Участь безкоштовна.

Додаткову інформацію можна одержати, написавши на адресу: kongressia@gmail.com або за телефоном 0997182220 (координатор – Шкодіна Анастасія Дмитрівна).