У ПДМУ в режимі онлайн відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю

07 травня 2021
1168

7 травня 2021 року в стінах Полтавського державного медичного університету почала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні досягнення та перспективи розвитку хірургічної стоматології і щелепно-лицевої хірургії». Вона присвячена 100-річному ювілею закладу вищої освіти та пам`яті одного із фундаторів хірургічної стоматології і щелепно-лицевої хірургії України, професора Рибалова Олега Васильовича. У травні йому б виповнилось 80.

50 років його життя було присвячено улюбленій медицині і учням…

Учасники конференції - вітчизняні та зарубіжні фахівці зі стоматології, хірургічної стоматології, щелепно-лицевої хірургії, реконструктивно-відновлювальної, пластичної та косметичної хірургії голови та шиї, а також лікарі суміжних спеціальностей.

Тематичними напрямками конференції були:

- стоматологія;                                       

- оральна хірургія;

- пародонтальна хірургія;

- дентальна імплантація;

- щелепно-лицева хірургія;

- реконструктивна і відновлювальна хірургія голови та шиї;

- пластична і косметична хірургія голови та шиї;

- ортогнатична хірургія.

Post scriptum.

Дивіться незабаром у мережі Фейсбук, Ютуб і на сайті ПДМУ програму, присвячену 100-річчю УМСА, - «Віч-на-віч». Гість - професор Олег Васильович Рибалов. Це було його останнє інтерв`ю, в якому він ділився спогадами про піввікову історію праці та освідчувався у любові до професії і до Альма Матер…