Вчена рада університету підтримала ініціативу громадськості про присвоєння імені Леоніда Куроєдова КП «4-а міська клінічна лікарня»

19 травня 2021
1214

Нині у Полтаві триває громадське обговорення про присвоєння Комунальному підприємству «4-ої міської клінічної лікарні Полтавської міської ради» ім`я її головного лікаря - Леоніда Куроєдова.

Як стало відомо, вже багато підприємств Полтави і громадських організацій визнали ініціативу як таку, що заслуговує на увагу. Леонід Федорович Куроєдов – знаний далеко за межами Полтави і України лікар, у минулому випускник ПМСІ, не одне десятиліття професійного життя присвятив розбудові 4-ої лікарні, чий колектив вважається одним із кращих у місті. Саме колектив і став ініціатором присвоєння імені свого колишнього очільника, головного лікаря Леоніда Куроєдова їхньому лікувальному закладу.

19 травня 2021 року Вчена рада Полтавського державного медичного університету також приєдналася до громадського обговорення і одноголосно підтримала ініціативу про увічнення пам`яті Леоніда Куроєдова у новій назві лікарні, якій він присвятив багато років свого професійного життя.