Науковці академії взяли участь у XXVII Каришинських читаннях

01 червня 2020
720

Викладачі кафедри мікробіології, вірусології та імунології УМСА (доценти Звягольська І.М., Дерев’янко Т.В., Полянська В.П.) взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції (XXVII Каришинські читання): «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі».

Вона була організована природничим факультетом Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка та проведена 28-29 травня 2020 року у форматі відеоконференції в додатку Zoom. Для учасників конференції відбулись пленарне та секційні засідання з доповідями, організована віртуальна екскурсія навчальною лабораторією природничого факультету (Ботанічний сад) та Державним навчальним закладом «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г. Боровенського», а також проведений цікавий майстер-клас «Педагогічна майстерність у викладанні природничих дисциплін» від Марини Антонець доцента кафедри педагогіки і психології ПВНЗ «Український гуманітарний інститут».

Обговорили також актуальні проблеми використання інноваційних технологій у процесі вивчення навчальних дисциплін, особливості реалізації загальнонаціональних напрямків виховання особистості молоді та інші ґрунтовні питання, які пов’язані із методичними аспектами та педагогічними технологіями навчання дисциплін природничого (у тому числі, і медико-біологічного) циклу.