Університет пишається своїми студентами-переможцями XVI Міжнародного конгресу студентів і молодих вчених

05 травня 2022
581

Члени студентської наукової групи кафедри медичної біології ПДМУ взяли результативну участь у XVI Міжнародному конгресі студентів і молодих вчених, що відбувся у дистанційному форматі 13–15 квітня 2022 р. на базі Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України.

Так, колектив молодих авторів-членів СНГ кафедри медичної біології у складі Сікалюк Діани, Жаги Олени та Рибальченка Єгора з роботою «Динаміка змін морфометричних показників лімфоїдної тканини, асоційованої з бронхами щурів, під впливом комплексу з нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R» відзначений дипломом І ступеню.

Дипломи ІІ ступеню отримали авторський колектив членів наукової групи у складі Ровенської Дани, Жаги Олени і Тищенка Владислава за роботу «Морфометричні зміни бронхіального дерева щурів під впливом комплексу з нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R», а також окремо староста СНГ кафедри медичної біології Жага Олена за роботу «Вплив комплексу з нітриту натрію, глутамату натрію та понсо 4R на морфометричні показники альвеолярного апарату легень». Усі згадані студентські роботи виконані під науковим керівництвом завідувачки кафедри медичної біології, доктора медичних наук, професорки Галини Анатоліївни Єрошенко.

Бажаємо молодим дослідникам подальших наукових успіхів!