У ННІПО відбулась робоча нарада

18 квітня 2022
434

18 квітня 2022 року відбулась робоча нарада для випускників медичного №1, №2 та стоматологічного факультетів ПДМУ з питань підготовки в інтернатурі у 2022 р.

Проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ігор Скрипник висвітлив нові правила у відповідності з Наказом МОЗ України від 16.03.2022 №493, оновлений перелік спеціальностей, змінені терміни навчання.

Довів до відома присутніх, що зарахування до інтернатури відбудеться за принципом районування цього року, якщо випускник обирає базу стажування у Полтавській, Сумській та Чернігівської областях (лише – за спеціальності «Стоматологія»), очна частина навчання – Полтавський державний медичний університет.

Проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ігор Скрипник також відповів на чисельні запитання здобувачів вищої освіти, можливостей навчання контрактників за бюджетної формою (спеціальність – «Епідеміологія» та «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія»), навчання випускників міжнародного факультету.

Більш детальна інформація розміщена на сайті ПДМУ за посиланням https://www.pdmu.edu.ua/fakultets/nnipo/internatura-nnipo