«Подаруй книгу бібліотеці Академії»

18 лютого 2020
838

У Міжнародний день дарування книг у бібліотеці УМСА тривала Акція «Подаруй книгу бібліотеці Академії».

Факт надходження дарів у бібліотеку – це показник її престижу і місця в житті академії. Тому працівники книгозбірні із хвилюванням та надією з 9 години ранку чекали на дарувальників у центральній читальній залі. І вже за годину стало зрозуміло, що традиції меценатства живуть і донині у стінах нашої академії. Ректор, проректори, завідувачі кафедр, викладачі, студенти, співробітники вишу взяли активну участь в Акції.

Того дня до фонду бібліотеки надійшло 310 примірників навчальної, наукової, науково-популярної та художньої літератури. Колектив книгозбірні академії безмежно вдячний всім, хто не залишився байдужим і долучився до ініціативи подарувати книги бібліотеці УМСА. Ім'я кожного мецената увійде в її історію.

В усі роки існування книгозбірні академії вагомим поповненням її фондів були подаровані користувачами з приватних бібліотек книги, як уже читані, так і зовсім нові. Книги, подаровані бібліотеці минулого року, були  представлені на перегляді літератури «Книги з добрих рук», що діяв під час Акції в центральній читальній залі.

Той, хто подарував книги бібліотеці академії, – дійсно зробив доброчинний вчинок. І хоча наша книгозбірня приймає книги в дарунок у будь-який день і час, ця Акція є дуже важливою, бо вона сприяє підвищенню престижу книги, є надійним джерелом поповнення бібліотечного фонду без залучення джерел фінансування.