Відбулось чергове засідання Вченої ради

13 травня 2020
1109
Відбулось чергове засідання Вченої ради

13 травня 2020 року у режимі онлайн відбулось засідання Вченої ради академії.

Його відкрив ректор, професор Вячеслав Ждан.

На Вченій раді обговорили організацію державної атестації та екзаменаційної сесії студентів УМСА у дистанційному режимі. Інформували про повну готовність студентів та викладачів працювати на завершальному етапі у такому новому форматі декани факультетів Алла Сидорова та Микола Рябушко.

Перший проректор, професор Валентин Дворник представив навчальні видання співробітників академії, рекомендовані до затвердження Вченою радою та надання їм відповідного грифу.

Заслухали проректора з наукової роботи , професора Ігоря Кайдашева про затвердження у новій редакції низки необхідних Положень забезпечення в УМСА наукової роботи та прийняття інших необхідних рішень у науковій діяльності академії.

Затвердили також Положення про Навчально-науковий медичний інститут Української медичної стоматологічної академії та вирішили всі інші нагальні питання щодо повноцінного здійснення навчального процесу в академії та підготовки до нового навчального 2020-2021 року.

Завершуючи засідання Вченої ради, ректор академії,професор Вячеслав Ждан подякував колегам за конструктивну успішну працю в умовах оголошеного карантину в Україні і висловив впевненість у такому ж успішному її продовженні за будь яких умов.