На кафедрі ендокринології підбили підсумки

04 грудня 2020
479

Ось і розпочався останній місяць осіннього семестру 2020-2021навчального року в УМСА за очно-дистанційною формою роботи, але робота співробітниками велася за всіма видами роботи з використанням нових засобів комунікації. На кафедрі ендокринології з дитячими інфекційними хворобами викладачі підбивають підсумки з якими результатами наближаються до завершення 2020 року в цілому.

Професор Людмила Бобирьова приймає онлайн-залік у курсантів інституту післядипломної освіти.

Доцент Ірина Дворник проаналізувала дані по лікувальній роботі співробітників кафедри за цей особливо напружений рік через епідемію коронавірусу SARS-COV-2.

Доцент Віталій Катеринчук оцінює наукову роботу кафедри за  звітний період цього року.

Доцент Катерина Пікуль, як відповідальна за виховну роботу, провела провела онлайн-бесіду зі студентами 6 курсу медичного факультету на тему «Булінгу серед молоді та викладачів не місце в УМСА».

Аситент Алла Попруга провела чергове засідання  студентського наукового гуртка молодих ендокринологів на тему: «Цукровий діабет і Covid-19».

Асистент Олександр Шпетний, як відповідальний за сторінку кафедри на сайті УМСА, провів технічну роботу по додаванню сертифікатів в електронному вигляді співробітників кафедри по безперервному професійному зростанню.