Заняття онлайн за розкладом

24 квітня 2020
653

В період карантину на кафедрі ендокринології з дитячими інфекційними хворобами, дотримуючись графіку навчального процесу, продовжуються заняття у дистанційній формі.

З 15.04.2020 року проходить цикл тематичного удосконалення «Клінічна діабетологія, особливості лікування та профілактики на сучасному рівні». Лікарі – курсанти мають змогу удосконалити свої знання з цукрового діабету та оволодіти сучасними методами лікування.

Також на кафедрі продовжуються навчання лікарів – інтернів за фахом «Загальна практика – сімейна медицина»  та «Внутрішні хвороби». 

Заняття з лікарями-курсантами та лікарями – інтернами проводить завідувачка кафедри, д. мед. наук, професор Людмила Бобирьова.

Адаптовані до дистанційного навчання студентів презентації, методичні вказівки та тести дозволяють здобувачам вищої освіти навіть в умовах карантину проявити свої кращі здібності та успішно здавати підсумковий модульний контроль. Його в дистанційному режимі здійснює завуч - доцент кафедри, к.мед.н., Муравльова Оксана Василівна.

Доцент, к.мед.н. Пікуль Катерина Вікторівна працює над методичними рекомендаціями для англомовних студентів  медичного факультету з іноземної підготовки УМСА по циклу «Дитячі інфекційні хвороби». Викладач продовжує вивчення англійської мови онлайн у мовній школі. 23 квітня був оголошений міжнародним днем англійської мови, тому кафедра хоче крокувати у ногу з вимогами сьогодення.