Делегація із Полтавщини ветеранів Збройних Сил України та учасників бойових дій взяла участь в Урочистостях у Києві

16 лютого 2022
414

Ми маємо триматися разом і ніколи не здаватися.

Назавжди рука об руку - і тоді всі ми переможемо!

We must stand together there's no giving in

Hand in hand forever that's when we all win!

15 лютого 2022 року делегацію ветеранів Збройних Сил України та учасників бойових дій Полтавської області було запрошено на урочисті заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 33-ї річниці виведення війск з Афганістану. Урочистості відбулися в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України у м. Києві. Окрім урочистої частини, привітань та чудового концерту відомих музикантів та артистів, представники ветеранського співтовариства із усієї України змогли поспілкуватися із заступником Міністра оборони, генерал-майором запасу Олександром Поліщуком, заступником Міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Олексієм Ілляшенком, Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Людмилою Денісовою, головою Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Президентові України Сергієм Куніциним.

Серед членів Полтавської делегації були учасники бойових дій в Афганістані та на Сході України із числа викладачів та працівників ПДМУполковник Герасименко С.Д., полковник Петренко І.М., майор Мосягін В.П. та майор Лебедєв В.А., які запропонували свою тему для загального обговорення «Якісна та професійна реабілітація військовослужбовців, які отримали поранення та каліцтва на полі бою, ветеранів та людей з інвалідністю внаслідок війни». Центральною темою зустрічі та практично всіх виступів була тема єднання всієї України, її європейського вибору та свободи, віра у власні сили та спільне будівництво нашого майбутнього.

За активну участь у підготовці та проведенні циклу військово-патріотичних, інформаційно-комунікативних заходів під загальною назвою: «Лікарі без кордонів: від Сходу до Заходу»  офіцерів ПДМУ Герасименка С.Д. та майора Мосягіна В.П. нагороджено почесними відзнаками Міністра оборони України.