Конкурс на проходження академічної мобільності науково-педагогічних працівників (викладацьке стажування) у рамках програми Erasmus+ в Університеті Сантьяго-де-Компостела (Іспанія)

28 квітня 2021
1163
Конкурс на проходження академічної мобільності науково-педагогічних працівників (викладацьке стажування) у рамках програми Erasmus+ в Університеті Сантьяго-де-Компостела (Іспанія)

Науковий відділ повідомляє про оголошення конкурсу на проходження академічної мобільності за програмою Erasmus+ [KA107] в Університеті Сантьяго-де-Компостела (Іспанія) для науково-педагогічних працівників (код спеціальності: 091 Охорона здоров’я; викладацьке стажування, тривалість перебування: 7 днів (з них 5 робочих днів викладання, мінімум 8 академічних годин), 2021-2022 н.р.).

                     Термін подання заявки: 16 травня 2021 року.                    

Програма Erasmus+ покриває всі витрати протягом усього періоду академічної мобільності.

Через ситуацію, спричинену Covid-19, у разі форс-мажорних обставин мобільність може бути здійснена 100% в онлайн режимі.

Необхідні документи:

• Копія закордонного паспорта

• Резюме англійською мовою

• Заповнений Договір про викладацьке стажування (Див. форму нижче)

• Довідка про працевлаштування науково-педагогічного працівника в УМСА (перекладена англійською мовою).

• Лист-запрошення від Університету Сантьяго-де-Компостела: від представника професорського складу з Університету Сантьяго-де-Компостела за профілем претендента.

Для того, щоб отримати лист-запрошення від Університету Сантьяго-де-Компостела, слід особисто звернутись на електронну адресу представника професорського складу з Університету Сантьяго-де-Компостела за профілем претендента, представивши заплановану програму викладацького стажування, назви та опис лекцій/майcтер-класів/практичних занять. Адреси представників професорського складу з Університету Сантьяго-де-Компостела можна знайти за посиланням: http://imaisd.usc.es/buscadorinvestigadores.asp?i=en&s=-126-191-234

Кроки подання заявки:

  1. Зареєструйтеся за посиланням: https://www.usc.es/ka107/admin/
  2. Отримайте лист-запрошення від представника професорського складу з Університету Сантьяго-де-Компостела за Вашим профілем.
  3. Завантажте всі необхідні документи: резюме; копію закордонного паспорта; довідку про працевлаштування науково-педагогічного працівника в УМСА (перекладена англійською мовою); договір про викладацьке стажування (заповнений і підписаний на останній сторінці); лист-запрошення від представника професорського складу з Університету Сантьяго-де-Компостела за Вашим профілем.
  4. Надішліть заявку в зазначений термін (до 16.05.2021).

 

Вказівки щодо подання заявки: https://www.usc.gal/export9/sites/webinstitucional/gl/perfis/internacional/descargas/ErasmusKA107/Teaching-Staff-Guidance-2021.pdf

Процес подання заявки:

    • Як подати заявку? →  https://www.usc.gal/ka107/admin/
    • Рекомендується використовувати такі браузери: Internet Explorer або Microsoft Edge
    • Керівництво щодо подання заявки: 

https://www.usc.gal/export9/sites/webinstitucional/gl/perfis/internacional/descargas/ErasmusKA107/Application-Tool_Tutorial-Teaching-Staff.pdf

Детальна інформація за посиланням:

https://www.usc.gal/en/perfis/internacional/programas/erasmusICM_KA107/erasmusicm_ka107_pdi_incoming.html

Форма Договору про академічну мобільність науково-педагогічних працівників: https://www.usc.gal/export9/sites/webinstitucional/gl/perfis/internacional/descargas/ErasmusKA107/Template_Mobility-agreement_Teaching-staff.docx