Ексклюзивна зустріч та креативи на кафедрі анатомії людини

07 лютого 2022
417

Науково-педагогічні працівники кафедри анатомії людини цьогоріч у лютому заздалегідь добре продумали креативний підхід до зустрічі з майбутніми потенційними вступниками у День відкритих дверей. За мету ставили викликати зацікавленість предметом, який глибоко вивчається на їхній кафедрі.

Для цього у досвідчених викладачів, залюблених у свою професію, знайшлося багато засобів і наочності.

 Юні гості з цікавістю розглянули новий інтерактивний анатомічний стіл, на якому господарі демонстрували їм опорно-рухову систему людини, показували, як працюють певні м`язи та познайомили з експозицією, що викликала чи не найбільший інтерес у відвідувачів – таку собі своєрідну «кунсткамеру», в якій представлені вади розвитку людини, а також, не менш цікавий тотальний м`язово-судинно-органний препарат, при спогляданні якого школярі аж затамовували подих, вражені побаченим.

По всьому було видно, що екскурсія на кафедру анатомію людини і знайомство з її викладачами справило неабияке враження на них. Поки що вони після відвідин точно поділяться думками між собою, а ще напевне, потім у своїх школах на відповідних уроках розкажуть вчителям, як наочно знайомилися з усіма секретами людського тіла у провідному закладі вищої медичної освіти – Полтавському державному медичному університеті. А мине всього декілька місяців і хто знає, можливо, і вони ввіллються у лави його студентів і тоді знову прийдуть на кафедру анатомії, яка нині так вразила їхню уяву, вже за повноцінними знаннями…

Тож до нової зустрічі, майбутні вступники! Тут на вас чекатимуть!