100 річчю Академії присвячується: нова висока відзнака науковців-лінгвістів УМСА оргкомітетом ХІ Міжнародної конференції

07 квітня 2021
1050
100 річчю Академії присвячується: нова висока відзнака науковців-лінгвістів УМСА оргкомітетом ХІ Міжнародної конференції

Науково-педагогічні працівники кафедри іноземних мов з латинською мовою та медичною термінологією вкотре підтвердили високий науковий рівень. Серед іншого це засвідчує нова висока відзнака оргкомітету ХІ Міжнародної конференції «Conferences on Language and Social Sciences» (ECLSS), яка цього року проходила в м. Джяковіця (Косово).

Міжнародний оргкомітет, до складу якого входили представники таких країн як Туреччина, Великобританія, Республіка Польща, Литва, Латвія, Косово, Пакистан etc., одностайно прийняв рішення щодо визнання доповіді «Is the Language of Dental Treatment Templates Patient-Friendly?», як кращої, підготовленої колективом авторів у складі завідувачки кафедри Бєляєвої О.М. і доцентів Костенко В. Г. та Сологор І.М.   

Українській медичній стоматологічній академії також було запропоновано у наступному році стати співорганізатором цієї конференції. Нині триває робота щодо підписання «Меморандуму про партнерство» і продовження співпраці.