Лікарі роблять цей світ добрішим, а людей щасливішими

04 жовтня 2022
496

Медичні працівники героїчно рятують життя на передовій і в тилу. Вони завжди на видимому і невидимому фронті. Про це йшлося у Міжнародний день лікаря у бесідах зі студентами на всіх кафедрах. А викладачі кафедри філософії та суспільних наук доцент Зінченко Н.О. і викладач Біланов О.С. провели цикл інформаційно-виховних заходів зі здобувачами вищої освіти стоматологічного та медичних факультетів в онлайн та офлайн форматах. Так студенти 6 групи медичного факультету відвідали музей раритетної книги, а студенти 19 і 13 групи медичного факультету ознайомилися з “Цікавими фактами про лікарів.” Також студенти ознайомилися з видатними діячами Алеї Слави Університету. І звичайно, не пройшов цей день без перегляду фільму. Цього дня переглянули документальний фільм “Треба вижити” режисера В. Гармаша.

Лікар - музикант, художник, мудрець, полководець, найбільший оптиміст, найвіртуозніший шифрувальник. Саме лікарі роблять цей світ і його мешканців щасливішими . Бо щастя - це перш за все ЗДОРОВ’Я.

Тож нехай вірними помічниками для вас стануть мудрі наставники, передові технології, сучасні здобутки медичної науки. Міцного вам здоров’я і терпіння!