Міжнародна підтримка Королівського коледжу хірургів, м. Единбург, Шотландія (The Royal College of Surgeons of Edinburgh (RCSEd))

12 липня 2022
346

У тяжкі часи протистояння російській агресії академічна спільнота Полтавського державного медичного університету  щиро вдячна колегам, партнерам із різних куточків світу, які надають допомогу у різних спосіб нашому університету. Нещодавно на адресу ПДМУ надійшов лист підтримки від Королівського коледжу хірургів, м. Единбург, Шотландія з пропозицію однорічного безкоштовного членства для науково-педагогічних працівників кафедр хірургічного профілю факультетів університету, а також для здобувачів освіти, зацікавлених у більш поглибленому вивченні хірургії. 

Королівський коледж хірургів Единбургу – це професійна організація хірургів, у складі якого функціонують сім факультетів, які охоплюють широкий спектр хірургічних, стоматологічних та інших медичних практик, зокрема долікарської медичної допомоги, телемедицини, спортивної медицини і реабілітації.

Серед переваг членства у RCSEd особливо корисними стануть:

  • доступ до блогів та подкасти, які пропонують актуальну інформацію та поради;
  • можливості долучитися до мережі Міжнародних хірургічних амбасадорів (International Surgical Ambassador network);
  • архів записів вебінарів з різних дисциплін і усіх факультетів коледжу;
  • доступ до Acland Anatomy – високоякісного онлайн-ресурсу з анатомії;
  • онлайн-знижки для медичних видавництв, зокрема Oxford University Press, Wiley-Blackwell, Quintessence Publishing та Elsevier.

Для безкоштовного приєднання необхідно виконати наступні кроки:

КРОК1

1. Створити обліковий запис на веб-сайті коледжу https://auth.rcsed.ac.uk/core/localregistration?_ga=2.30299962.429666806.1587985969-1962043874.1570442109

2. Отримати 6-значний контрольний номер коледжу, який зявиться у вашому створеному профілі.

КРОК2: Активувати своє річне безкоштовне членство

1.Заповніть інфомаційний запит на https://www.surveymonkey.co.uk/r/NMJ68JG

2. Отримайте вітальний лист від команди членства з інформацією про те, як отримати доступ до переваг афілійованого члена.

У разі виникнення питань та для отримання додаткової інформації прохання звертатися до відділу з міжнародних зв’язків ПДМУ (морфологічний корпус, каб.413)