Науковий відділ повідомляє про динамічну співпрацю з Європейською Фундацією Університетів (European University Foundation, EUF)

08 липня 2022
393

Європейська Фундація Університетів – це потужна академічна мережа, яка об’єднує близько сотні ЗВО Європи, і має на меті розбудову сучасного і конкурентоспроможного європейського простору вищої освіти.

У червні 2022 року EUF на конкурсній основі надала членство Полтавському державному медичному університету, а також чотирьом іншим престижним українським вишам.

7 липня 2022 року відбулася офіційна онлайн зустріч членів Європейської Фундації Університетів, в ході якої було представлено Полтавський державний медичний університет. Зустріч відвідали представники університетів Бельгії, Іспанії, Італії, Латвії, Люксембургу, Нідерландів, Німеччини, Португалії, Франції та інших європейських країн. Було обговорено пріоритетні напрямки співпраці та наступні кроки у продовженні інтеграції ПДМУ в європейський освітній простір, створення нових можливостей набуття міжнародного досвіду науково-педагогічними працівниками та здобувачами освіти.