Незабутня зустріч з воїном ЗСУ

16 березня 2023
744

На кафедрі анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією відбулася зустріч із колишнім працівником кафедри, а зараз начальником медичної служби лейтенантом Романом Боровиком. Роман проходить службу у Військово-морських силах Збройних сил України у складі 18-го окремого батальйону морської піхоти, боронить та звільняє нашу країну від російських окупантів.

Приїзд  Романа Боровика був неймовірно приємним сюрпризом. Колектив кафедри та учасники навчального процесу слухали історії нашого захисника про свій батальйон, ситуацію на фронті та бойове поранення. Роман разом зі своїми побратимами потрапив під ворожий обстріл. Проте і з численними пораненнями він врятував і вивіз із поля бою поранених бійців.

Роман Боровик приїхав не з порожніми руками, а вручив Подяку своїй рідній кафедрі за допомогу та волонтерську діяльність.

Колектив кафедри анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією висловлює безмежну вдячність Роману Боровику за його мужній дух, позитивний настрій та безмежну жагу і віру в Перемогу.