Співпраця Полтавського державного медичного університету з польськими колегами в рамках програми Еразмус+Молодь

25 серпня 2022
495

Полтавський державний медичний університет є активним учасником програми молодіжних обмінів Еразмус+ Молодь. З 10 по 20 серпня 2022 року два здобувача освіти медичного факультету ПДМУ під керівництвом доцента закладу вищої освіти кафедри патологічної анатомії з секційним курсом Винник Наталії Іванівни обмінювалися досвідом з міжнародними учасниками молодіжного обміну в рамках програми Erasmus+ Молодь «Театр сучасного діалогу в міжкультурному середовищі», який проходив у селі Оженна, Республіка Польща. Проєкт організували Фундація розвитку місцевих громад «Ініціатива», Польща та ГО Полтавська філія Суспільної служби України.

Метою проєкту було створення документальної вистави для наочної демонстрації учасникам ще одного способу роботи з громадами. В рамках обміну студенти з України, Литви, Польщі, Болгарії та Італії навчилися брати інтерв’ю та підіймати соціально важливі питання завдяки проведенню документальних вистав та обговорень після них. 

Для багатьох учасників цей проєкт був знайомством з неформальною освітою, завдяки якому вони мали змогу познайомитися з іншими культурами та розширити свої знання про навколишнє середовище.