Престижний міжнародний навчальний курс з внутрішньої медицини для НПП та здобувачів вищої освіти

12 липня 2022
427
Престижний міжнародний навчальний курс з внутрішньої медицини для НПП та здобувачів вищої освіти

Відділ з міжнародних зв’язків повідомляє про можливість науково- педагогічним працівникам та здобувачам вищої освіти ПДМУ безкоштовно пройти престижний міжнародний навчальний курс з внутрішньої медицини McMaster International Review Course in Internal Medicine (MIRCIM, https://empendium.com/mircim/).

Протягом останніх 7 років, курс організовують Польський інститут доказової медицини (Polish Institute of EBM, PIEBM) та видавництво Медицина Практична (www.mp.pl) у м. Краків. Співорганізаторами MIRCIM є: Університет МакМастер (Канада), Європейська федерація внутрішньої медицини (EFIM), International Society of Internal Medicine та Ягеллонський університет, а партнерами — наукові медичні товариства з 42 країн світу (www.mircim.eu/partners).

Під час курсу всесвітньо відомі експерти читають лекції (www.mircim.eu/speakers), беруть участь у дискусійних панелях та проводять майстер-класи. У рамках MIRCIM також проходить міжнародний конкурс на найкращу презентацію клінічного випадку (www.mircim.eu/bcrc) та конференція «Clinical Cases in Internal Medicine: Learning Through Practice».

Учасники проєкту мають можливість:

1) безпосередньо брати офлайн участь в MIRCIM та MEF, з синхронним перекладом лекцій та дискусій українською мовою;

2) брати участь у заходах дистанційно (пряма трансляція);

3) вільного доступу до відео та публікацій, створених у рамках MIRCIM та MEF.

Всі заходи для учасників з України безкоштовні. Усі лекції MIRCIM будуть перекладені українською мовою. Для безкоштовної участі потрібно скористатися промокодом:

Крок 1 – реєстрація на Емпендіумі https://empendium.com/mircim/register (Create new account), підтвердження реєстрації через свою електронну пошту.

Крок 2 – за цим же посиланням придбати "Online participation" за 150 Євро, послідовно заповнити інформацію про себе та ввести промокод UKRAINE100 у відповідне поле та натиснути кнопку підтвердження навпроти промокоду – вартість встановитися як нуль. Закінчити процес реєстрації та отримати підтвердження на електронну пошту.