Відбулась державна атестація лікарів-інтернів зі спеціальності «Хірургія»

29 червня 2022
586

28 червня 2022 року лікарі-інтерни кафедри хірургії № 4 з малоінвазивною хірургією склали державну атестацію з присвоєнням звання «Лікар-спеціаліст за спеціальністю «Хірургія».

Атестаційна комісія під головуванням директора КП «2-а міська клінічна лікарня ПМР», професора Максима Дудченка позитивно оцінила підготовку інтернів.

«Ми побачили високий рівень знань. А тому впевнені, що лікувальні та профілактичні заклади поповняться дійсно висококваліфікованими фахівцями, – зазначила директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти ЗВО ПДМУ Алла Марченко. А Максим Дудченко у своєму зверненні до випускників сказав: «Ви особливий курс. Адже на час вашого навчання вам випало працювати під час пандемії COVID-19, де ви разом зі старшими колегами мужньо рятували життя пацієнтів. Потім в Україну прийшла війна, і в будь - якій ситуації ми могли покластися на вас. Ви надавали допомогу переселенцям, організовували доставку гуманітарної  допомоги, на вас завжди можна було розраховувати. І при цьому ви – небайдужі, постійно готові на-вчатися новому і опановувати всі тонкощі професії!»

«Не забувайте рідну Альма матер, наш ПДМУ. Знайте, що ми, ваші викладачі, завжди готові вам допомогти у будь-якій ситуації», – підсумував завідувач кафедри № 4 з малоінвазивною хірургією Микола Кравців.

Вітаємо молоде поповнення української медичної спільноти і бажаємо здійснення усіх планів та задумів!