Відбулось засідання ректорату

27 червня 2022
464

27 червня 2022 року відбулось засідання ректорату. Його розпочав ректор ЗВО ПДМУ, професор Вячеслав Ждан. Він надав слово начальнику штабу добровольчого формування, підполковнику Олександру Товпичу.

Очільник штабу за активну громадську позицію, патріотизм, вагомий внесок у справу відстоювання миру, зміцнення обороноздатності держави та розвиток добровольчого руху України нагородив Грамотами студентів медичного факультету №1 – п`ятикурсників Романа Садового, Ярослава Уханя, Артура Шанька, Марину Голуб та студента 4 курсу Тимура Кушнарьова, а також подякував ректору університету, професору Вячеславу Ждану та всьому науково-викладацькому колективу ЗВО ПДМУ за здійснення патріотичного виховання студентів на достойному рівні.

На ректораті розглянули Пропозиції щодо впровадження Положення, пов’язаного з необхідністю відзначення виконання функціональних обов’язків відповідальних за навчальну та наукову роботу, організаційні питання щодо проведення святкової Вченої ради, присвяченої випуску здобувачів освіти на медичних факультетах № 1 та № 2, стоматологічному факультеті і навчально-науковому медичному інституті.

Обговорили також поточні питання.