Іноземні громадяни – майбутні абітурієнти

18 квітня 2019
601

Майже 130 іноземних громадян, що мріють отримати фахову підготовку у галузі «Медицина» готуються до вступу у заклади вищої освіти в навчально-науковому центрі з підготовки іноземних громадян нашої академії. Слухачі центру вивчають не лише мову, а й науково-природничі дисципліни: біологію, хімію, фізику, основи інформатики. Програма з біології передбачає вивчення основ загальної біології, ботаніки, зоології, цитології та загальної гістології. Найбільша увага приділяється вивченню анатомії (остеології та міології, спланхнології, ангіології та неврології).

Утвердитися у правильності вибору майбутньої професії слухачам допомагає поза аудиторна робота, зокрема ознайомлювальна екскурсія до музею кафедри анатомії «УМСА».

Слухачі навчально-наукового центру з підготовки іноземних громадян щиро вдячні Тихоновій Олесі Олександрівні за змістовну екскурсію, можливість спілкуватися, задати питання й отримати відповіді на них.

Завдяки таким заходам деякі іноземні громадяни вже на початковому етапі навчання вирішили брати участь у роботі студентського наукового гуртка.