Потужною командою до спільної мети задля здоров`я українців

05 серпня 2020
1500

4 серпня 2020 року в УМСА відбулась конструктивна робоча зустріч ректора академії Вячеслава Ждана і завідувача кафедри хірургії №2 Сергія Панасенка з директором Департаменту охорони здоров`я та соціального розвитку Полтавської міської ради Вікторією Лозою, начальником відділу охорони здоров`я Олександром Запорожченком, директором КНП «Полтавська міська клінічна лікарня №1 Ганною Селькіною та медичним директором з хірургії цієї ж лікарні Олександром Котовим.

Йшлося про формування об`єднаної потужної команди висококваліфікованих спеціалістів для втілення у практичну систему охорони здоров`я Проєкту з трансплантації.

Обидві сторони обговорили та визначили отимальні шляхи співробітництва та підвищення кваліфікації лікарів на додипломному і післядипломному етапі навчання здобувачів освітнього процесу на базі УМСА та лікувальних закладів м. Полтави. Адже саме академія, яка у 2021 році відзначить 100-літній ювілей, має вагомі наукові та практичні досягнення і створені впродовж не одного десятиліття потужні наукові школи, де готує для медичної галузі досвідчених фахівців. Тож спільні зусилля сприятимуть успішним професійним проривам у такому затребуваному суспільством Проєкті як втілення трансплантації у практичну систему охорони здоров`я.