Відбулась онлайн апаратна нарада

05 травня 2020
1089
Відбулась онлайн апаратна нарада

5 травня 2020 року в академії у режимі онлайн відбулася апаратна нарада.

Її провів ректор академії, професор Вячеслав Ждан. Він окреслив головні виробничі питання, які потребують вирішення найближчим часом. У зв’язку з продовженням карантину до 22 травня серед них були такі: забезпечення та створення відповідних умов проведення екзаменаційної сесії в режимі онлайн, забезпечення можливості проведення іспитів «Кроку 2» та «Кроку 3», а також «Кроку М», «Кроку Б».

Ректор академії, професор Вячеслав Ждан серед іншого звернувся до керівників структурних підрозділів з вимогою, зважаючи на зміщення графіків відпусток у зв’язку з карантином, переглянути їх знову та обговорити оптимальні строки надання відпусток викладачам так, аби це не зашкодило навчальному процесу.

Серед головних питань, на які окремо наголошував ректор Вячеслав Ждан, було питання забезпечення вступників необхідною всебічною інформацією щодо вступної кампанії 2020 року.

Перший проректор УМСА, професор Валентин Дворник серед першочергових заходів акцентував увагу на дистанційній формі завершення навчального року, чіткому виконанню алгоритмів дій відпрацювання на кафедрах пропущених з тих чи інших причин занять студентами.

Завершуючи онлайн апаратну нараду, ректор академії, професор Вячеслав Ждан привітав усіх з прийдешнім визначним днем в історії українського народу — 9 травня та побажав всім миру і здоров’я.