День Державного Прапора України та 29-та річниця Незалежності України: УМСА відзначає

21 серпня 2020
923

Український народ пройшов важкий та звитяжний шлях, щоб здобути омріяну у віках незалежність нашої держави. Це відкрило нам усім масштабні можливості для того, щоб самореалізуватися, прямувати до економічного прогресу, духовно і культурно збагачувати національну свідомість майбутніх поколінь. Це нелегкий шлях, і на ньому на нас чекає ще багато випробувань, але зробити все, що залежить від кожного, аби зберегти незалежність та суверенітет нашої країни задля побудови міцної процвітаючої держави — священний обов’язок кожного свідомого громадянина. Від нас залежить, чи ми, такі різні, будемо єдиними у спільній боротьбі за майбутнє.

Готуючись достойно зустріти свято, здобувачі освіти УМСА разом з викладачами академії підготували та опублікували в електронних ЗМІ тематичний цикл сповідей «Україна — це ти, Академія — це ми всі разом!», підібрали цікавий ілюстративний матеріал до виставки у бібліотеці УМСА — «Наш стяг — це синь небес і золото хлібів», провели ексклюзивний урок споминів «Доля держави — твоя доля», на який запросили учасника бойових дій на Сході України Віктора Лєбєдєва.

«Нам треба пам’ятати імена борців за волю та незалежність рідної землі, вшановувати їх не тільки у дні визначних свят, а й щоденно, щомиті своїми успіхами у навчанні та активною громадською позицією стверджувати ідеали свободи і незалежності Української держави, задля яких багато з них віддали своє життя», — з таким меседжем готується зустріти свято академічна спільнота.