Почесні грамоти для захисників громадського порядку

30 жовтня 2019
617

Почесні грамоти для захисників громадського порядку

В академії відбулася урочиста зустріч викладачів та студентів з представниками правоохоронних органів. Приводом для зустрічі стало нагородження штабом громадських формувань Шевченківського району м. Полтави Почесними грамотами  захисників громадського порядку із числа студентів УМСА за активну життєву позицію, небайдужість та прагнення захистити загальний спокій і безпеку під час проведення у місті масових заходів.

Окремі слова вдячності правоохоронців були висловлені на адресу ректора академії В. М. Ждана за формування професорсько-викладацьким колективом УМСА у майбутніх лікарів відповідальної громадянської позиції.

«Інакше і бути не може, бо наші хлопці під керівництвом начальника штабу громадського формування з охорони порядку доцента кафедри патофізіології А. В. Міщенка є яскравими представниками академічної студентської спільноти із захисту громадського порядку у місті,» - сказав перший проректор УМСА В. М. Дворник.

А очільник громадських охоронців із числа студентів академії, доцент А. В. Міщенко розповів про те, що він впродовж вже 15 років не полишає добру справу і сподівається, що їхню ініціативу будуть підтримувати і у майбутньому послідовники активної громадської позиції.

Довідково:

Почесними грамотами нагороджені:

Ректор УМСА В. М. Ждан, доцент кафедри патофізіології, начальник штабу громадського формування з охорони порядку А. В. Міщенко, студент 2 курсу стоматологічного факультету Микита Барапєй, студент 3 курсу стоматологічного факультету Денис Ковальчук, студент 3 курсу медичного факультету №2 Андрій Данилейко, студент 4 курсу медичного факультету №2 Назар Нерянов.