Відбулися загальні збори старост СНГ кафедр УМСА

30 вересня 2020
761
Відбулися загальні збори старост  СНГ кафедр УМСА

29 вересня 2020 року відбулися загальні збори старост студентських наукових груп кафедр УМСА та вибори голови, заступника голови та секретаря Ради СНТ. Було представлено звіт роботи СНТ УМСА за 2019-2020 рр.

Свої програми кандидатів на посаду голови Ради СНТ представляли Владислав Євтушок, Яна Ющенко та Анастасія Шкодіна.

Шляхом таємного онлайн-голосування серед трьох кандидатів головою Ради СНТ з кількістю голосів 65% було обрано студентку 6 курсу медичного факультету №1 Анастасію Шкодіну.

Заступника голови Ради СНТ обирали відповідно серед двох інших кандидатів. Так з кількістю 67% голосів на цю посади було обрано студентку 3 курсу стоматологічного факультету Яну Ющенко.

На посаду секретаря Ради СНТ окрім третього кандидата було запропоновано також Олександра Свириду. З результатом 54% секретарем Ради СНТ став студент 3 курсу стоматологічного факультету Владислав Євтушок.

Після голосування представниками Ради СНТ було проведено безпосередньо засідання старост СНГ, впродовж якого розглядалися питання функціонування СНГ в умовах карантину, звітування СНГ, рейтингова оцінка їх діяльності та план роботи СНТ на поточний навчальний рік.