Відбулося засідання Вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти

08 червня 2022
363

7 червня 2022 р. відбулося засідання Вченої ради навчально-наукового інституту післядипломної освіти. Директором інституту в складі закладу вищої освіти ННІПО Аллою Марченко підбиті підсумки проведення щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції лікарів-інтернів «Актуальні питання клінічної медицини». Проректор закладу вищої освіти з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Ігор Скрипник вручив дипломи переможцям за активну участь та високу оцінку представлених доповідей:

Секція «Стоматологія»

Диплом І ступеня – Владислав Литвин, науковий керівник: ас. Ксенія Лазарєва, кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів;

Диплом ІІ ступеня – Дар’я Ягодка, науковий керівник: доц. Аліна Максименко, кафедра дитячої стоматології;

Диплом ІІІ ступеня – Михайло Кудінов, наукові керівники:
проф. Таіса Скрипникова, ас. Людмила Хавалкіна, кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів; Ольга Мелешко, науковий керівник доц. Олена Бережна, кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів.

Секція «Клінічна медицина»

Диплом І ступеня – Анастасія Шкодіна, наукові керівники: проф. Михайло Дельва, доц. Катерина Таряник, кафедра нервових хвороб з нейрохірургією та медичною генетикою;

Диплом ІІ ступеня – Юлія Лугова, науковий керівник: доц. Ігор Іваницький, кафедра сімейної медицини і терапії;

Диплом ІІІ ступеня – Георгій Годуадзе, наукові керівники:
доц. Олександр Пелипенко, ас. Артем Гончаров, кафедра дитячої хірургії з травматологією та ортопедію; Дарина Филенко, науковий керівник: проф. Тетяна Крючко, кафедра педіатрії №2.

На засіданні Вченої ради обговорено стан підготовки до проведення річної та Державної атестації лікарів-інтернів у червні 2022 р. на кафедрах університету.

Проректор ЗВО з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Ігор Скрипник визначив особливості цьогорічного зарахування до інтернатури, у відповідності до наказів МОЗ України: від 16.03.2022 №493 «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22 червня 2021 року №1254», від 13.05.2022 №805 «Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 22 червня 2021 року №1254». Необхідність розробки нових планів і програм циклів тематичного удосконалення у відповідності до сучасних потреб охорони здоров’я.