Профілактично-виховна робота серед вихованців ліцею-інтернату

13 жовтня 2020
522
Профілактично-виховна робота серед вихованців ліцею-інтернату

12 жовтня 2020 року напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва, що відзначаються 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці, колектив кафедри післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів разом з лікарями-інтернами завітали до вихованців Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ім. А.С. Макаренка, що знаходиться у с. Ковалівка.

Метою заходу було донести до підлітків восьмих та дев’ятих класів інформацію про шкідливість вживання наркотиків, алкоголю та тютюну, продемонструвати відеофільм про історію українського козацтва.

Лікарі-інтерни 219 групи підготували цікаві розповіді про необхідність догляду за ротовою порожниною, продемонстрували техніку чистки зубів та подарували учням предмети гігієни. Колектив кафедри передав для вихованців інтернату теплий одяг, канцелярські приладдя, солодощі.

З огляду на те, що ліцей-інтернат носить ім’я А.С. Макаренка, екскурсовод Тамара Кривошапка запросила всіх до музею-заповідника Антона Семеновича, де презентувала розповідь про історичну спадщину великого педагога, його вклад у розвиток національної освіти.

Під кінець зустрічі вихованці ліцею-інтернату отримали подарунки та зробили пам’ятні фото.