У ПДМУ відбулось засідання Вченої ради

23 червня 2021
1274

23 червня 2021 року у Полтавському державному медичному університеті за участі керівництва, деканів факультетів, співробітників університету, представників органів студентського самоуправління відбулося засідання Вченої ради.

Його відкрив в. о. ректора університету, професор Вячеслав Ждан. На початку роботи він вручив Почесні грамоти від Полтавської ОДА, Полтавської обласної ради, Полтавської міської та районної рад викладачам і співробітникам ПДМУ. Усі вони були відзначені за вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров`я, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника. Сертифікатом Видавничого Дому «Здоров`я України» за кращу доповідь серед молодих учених на IV Національному конгресі з клінічної імунології, алергології та імунореабілітації нагороджений здобувач вищої світи ПДМУ Сергій Троцько.

Про результати проведення ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок-2. Загальна лікарська підготовка», «Крок-2. Стоматологія» та державної атестації випускників на медичному факультетах №1 та №2, стоматологічному і міжнародному факультетах та результати «Крок-М. Сестринська справа» і «Крок-Б. Сестринська справа» слухали звіти голів Державної екзаменаційної комісії, професора Віталія Ляховського, професора Ірину Ткаченко та в. о. директора ННМІ Жанну Кундій.

Також були розглянуті поточні справи.