День Соборності України: Академія відзначає в режимі онлайн

22 січня 2021
1278

22 січня 2021 року в академічних групах ІІІ-го курсу з нормативним терміном навчання медичного факультету № 2 на інформаційно-виховних годинах на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології викладачі дистанційно долучили здобувачів освіти до відзначення Дня Соборності України.

Вшанували дві визначні дати – проголошення незалежності України ІV Універсалом Центральної Ради (1918 р.) та Соборності України (1999р.).

Презентували фотовиставку «Я люблю Україну! Україна – наш дім», де студенти 11-ї, 9-ї, 8-ї груп і викладачі, доценти Тетяна Дерев’янко та Ірина Звягольська презентували цікаві світлини, в яких відображені культурно-історичні, природні, архітектурні цінності різних регіонів України (Полтава, Харків, Львів, Одеса, Херсон, Чернігів, Святогірськ, Вінниця та інші). Таким чином, вони підкреслюють, що ми всі – це один народ, і ніякі рубежі не зможуть нас розділити, зокрема, у наші надскладні часи, коли Україну та її націю намагаються морально знищити і роз’єднати споконвіку міцно скріплені духовні зв’язки.

Учасники заходу разом дійшли висновку, що День Соборності України – це знову нагадування про те, що сила Української держави – в єдності українських земель!