Сучасні навчальні ресурсні платформи у дистанційному навчанні

04 травня 2020
642

Кафедра ендокринології з дитячими інфекційними хворобами продовжує роботу в умовах карантину. Життя в умовах карантину передбачає можливість самовдосконалення не тільки для студентів, але й для викладачів. Вони беруть участь у багатьох вебінарах, дискусійних клубах та фахових міждисциплінарних он-лайн зустрічах. Зокрема, зав. кафедри ендокринології з дитячими інфекційними хворобами професор Бобирьова Л.Є. та доцент Дворник І.Л. взяли участь в он-лайн вебінарі «Коморбідний пацієнт з патологією щитоподібної залози та серцево-судинними ускладненнями» під керівництвом проф. Маньковського Б.М. та он-лайн вебінарі на тему «Робота з пацієнтами з серцево-судинними захворюваннями та ЦД 2 типу під час пандемії Covid 19» за участю проф. Дж. Мангія (Італія) та проф. Чжан Юкін (Китай).

Доцент кафедри, к. мед. н. Дворник І.Л., використовуючи сучасні навчальні ресурсні платформи зв’язку такі як ClassRoom, GooglClass, мобільний додаток Viber, щоденно працює зі студентами 4 та 6 курсів медичного факультету та 4 курсу стоматологічного факультету. Кожна тема детально обговорюється згідно з планом практичних занять. Також здійснюється регулярний контроль засвоєння матеріалу під час опитування, тестування студентів та проведення підсумкового модульного контролю.

Доценти Ільченко В.І., Сизова Л.М., Пікуль К.В., Муравльова О.В., Дворник І.Л. підготували до друку наукову статтю «Comparative analysis of measles in vaccinated and non-vaccinated children of Poltava region» в журнал «Georgian medical archive_news» (Scopus).