Етнофестиваль «Етнокультурна мозаїка»: «Візерунки» - дипломанти I-го ступіню!

22 листопада 2021
376

Ансамбль народного танцю викладачів ПДМУ «Візерунки» (художній керівник Лариса Кириленко) взяв участь у Гала Концерті Етнофестивалю «Етнокультурна мозаїка», який проводився 20 листопада 2021 року під патронатом мера м. Полтави. Серед учасників були колективи з різних куточків країни – з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська та інш.

Попередньо відбір колективів для участі у такому престижному конкурсі в умовах епідемії здійснювався по надісланим відео. І художній керівник Лариса Кириленко подавала відеоролик з виступом колективу ще задовго до початку етнофестивалю. Та через ту ж ситуацію з карантином дата проведення концерту тричі змінювалась! А колектив так знудився без «живих» виступів! Без сцени, без улюблених костюмів, без оплесків вдячних глядачів. І нарешті довгождана подія відбулась. Та ще й з таким успіхом!

Бо ж Ансамбль народного танцю викладачів ПДМУ «Візерунки» (художній керівник Лариса Кириленко) не тільки виступив, а ще й став дипломантом I-го ступіню!

Уся університетська спільнота щиро радіє заслуженому успіху і бажає переможцям здоров`я, нових креативних ідей та подальшого визнання їхнього таланту на всіх рівнях!