Коли наука і практика разом

25 травня 2020
727

У складних умовах життя в умовах карантину співробітники кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії з пластичною хірургією голови та шиї УМСА та лікарі хірурги-стоматологи КП «Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка» постійно тісно співпрацюють задля підтримки стоматологічного здоров’я усіх, хто потребує допомоги. А надто, коли йдеться про надання невідкладної амбулаторної хірургічної допомоги. Її постійно здійснюють спеціалісти кафедри та лікувально-хірургічного відділення, зокрема, кандидат медичних наук Ігор Бойко, лікарі-ординатори Леонід Лейко, Тетяна Конотоп, Сергій Фенога, інші лікарі та медичні сестри.

Головний лікар Петро Скрипніков, заступник із медичної частини Віктор Харченко та завідувач лікувально-хірургічного відділення Володимир Титаренко колегіально, оперативно допомагають у вирішенні усіх нагальних проблем! Саме це і є запорукою попередження важких стаціонарних ускладнень та своєчасного повернення людини до повсякденного життя!

На фото: кандидат медичних наук Ігор Бойко, лікарі-ординатори Леонід Лейко, Тетяна Конотоп, Сергій Фенога та медичні сестри лікувально-хірургічного відділення!