Здобувачі вищої освіти ПДМУ повернулись зі стажування у Франції

09 лютого 2022
431

З 29 січня по 5 лютого 2022 року здобувачі вищої освіти медичного факультету № 2 Костенко Л., Солошенко М. та Мозговий Р. стажувались в рамках Освітньої програми для лікарів, організованій Асоціацією французько-української співпраці в галузі медицини та фармації (ASFUDS) у Франції. Вони отримали іменні сертифікати (загальний обсяг освітньої діяльності – 72 год).

Програма стажування складалась з п’яти освітніх модулів, таких, як: Вища медична освіта Франції, Система охорони здоров’я за кордоном, Організація охорони здоров’я Франції: традиції та сучасність та ін.

Студенти ПДМУ відвідали Платформу симуляційного навчання Pulse в шпиталі Трусо, відділення кардіології шпиталя Жоржа Помпіду, дерматологічний музей шпиталю Святого Луї та ін.

Здобувачі вищої освіти ПДМУ виявили зацікавленість до освітньої програми для лікарів, у процесі стажування отримали відповіді на безліч запитань, які виникли під час спілкування з французькими колегами, а також вже вкотре були відзначені менеджерами Програми як одні з найкращих серед студентської спільноти.