Інновації у науці: виклики сучасності

01 жовтня 2019
872
Інновації у науці: виклики сучасності

Інновації у науці: виклики сучасності

На ІV Міжнародному науково-практичному форумі «Інновації у науці: виклики сучасності» (Болгарія – Україна) зав. кафедри сімейної медицини і терапії УМСА к. мед. наук., доцент Бабаніна М.Ю. виступила з доповіддю «Сучасні інноваційні технології в підготовці сімейного лікаря». За даними науково-дослідної роботи опублікована міжнародна колективна монографія Innovation in science: The challenges of our time: colelective monograph. В монографії представлений розділ «Current advanced technologies in training of a family physician» Zhdan V.M., Babanina M.Yu., Kitura Ye.M

М. Ю. Бабаніна пройшла стажування (180 годин) за напрямом «Медицина. Охорона здоров’я. Соціальна робота» у рамках ІV Міжнародного науково-практичного форуму «Інновації у науці: виклики сучасності» (Болгарія – Україна), а також взяла участь у тренінгах, лекціях та складанні заявки на участь у міжнародних проектах, отримала сертифікат за успішне завершення міжнародного стажування.

Відвідала юридичний, економічний та технологічний факультети на базі Варненського вільного університету імені Чорноризця Храбра, ознайомилася з інноваційними технологіями у викладанні на кафедрі криміналістики.