Чемпіонат з міні-футболу: емоції зашкалювали

23 жовтня 2019
723

Чемпіонат з міні-футболу: емоції зашкалювали

Теплого осіннього дня на спортивному майданчику УМСА ще зранку зібралося багато  студентів. Всіх переповнювали чудові емоції та очікування чогось запального. Це й недивно, адже з хвилини на хвилину мав розпочатися чемпіонат  із міні-футболу між студентами Української медичної стоматологічної академії. На нього  всі так довго очікували! І завдяки Первинній профспілковій організації студентів УМСА та кафедрі фізичного виховання і здоров’я, фізичної реабілітації, спортивної медицини академії був організований цей неймовірний турнір.

У турнірі взяло участь 10 команд.

Від медичного факультету представниками були студенти1,2,4,5,6 курсів!

І, звичайно, представники стоматологічного факультету : 1,2,2-й нормативний, 3,4 курси. У запеклій боротьбі 1 місце посіла команда 4 курсу стоматологічного факультету. Вона не програла  жодної  гри. 2 місце зайняла команда 2-го нормативного курсу стоматологічного факультету і бронзу взяв 5-й медичний факультет ! І всі команди були також нагороджені медалями та грамотами!

У  майбутньому ППО студентів УМСА та кафедра фізичного виховання і здоров’я, фізичної реабілітації, спортивної медицини УМСА планує зробити цей турнір традиційним! Для цього треба більше підготувати призів та залучити більше учасників.