Віртуальні екскурсії разом з кураторами

17 квітня 2020
788

Викладачі-куратори кафедри українознавства та гуманітарної підготовки УМСА повсякчас у телефонному режимі спілкуються зі студентами груп І курсу стоматологічного факультету, підтримуючи їх у нелегкий час і здійснюючи моніторинг стану їхнього здоров’я. З усіма студентами налагоджений зворотний зв’язок через електронні засоби комунікації.

Минулими вихідними куратори зі своїми студентами подорожували світом. І це під час світового карантину? Так. Вони провели 5 віртуальних екскурсій музеями світу. У зв’язку з пандемією коронавірусу музеї десятків країн світу вимушено зачинилися для відвідувачів. Але платформа Google Arts and Culture зробила доступними кращі зразки світового мистецтва:

Тож цим і скористалися впродовж карантину викладачі-куратори разом зі студентами академії. Подорожуючи онлайн, обмінювалися враженнями, обговорювали побачене.

Мине час, і ми повернемося до звичного режиму навчання й праці! А поки що – тримаймося й бережімо себе та піклуймося про тих, хто потребує нашої допомоги!

Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки УМСА вітає всіх своїх студентів і колег зі світлим святом Великодня: нехай Господь оберігає Вас від усіх негараздів!                                                                                       

На фото студенти 3 групи І курсу стоматологічного факультету обмінюються враженнями від побаченого зі своїм куратором Вікторією Юфименко.