Показники щорічного рейтингу університетів: новини від рейтингового агентства U-Multirank

05 жовтня 2021
297
Показники щорічного рейтингу університетів: новини від рейтингового агентства U-Multirank

Нещодавно міжнародне рейтингове агентство U-Multirank опублікувало 8-й щорічний рейтинг університетів, до якого увійшли майже 2000 закладів вищої освіти з 97 країн світу.

U-Multirank передовсім призначений для здобувачів вищої освіти, їхніх батьків, педагогів, дослідників і тих, хто ухвалює рішення в закладах вищої освіти (ректори, проректори, декани факультетів), для роботодавців, бізнесу, засобів масової інформації.

Цей рейтинг спирається на широкий спектр аналізу інформації, яка охоплює такі індикатори, як навчання і викладання, дослідження, трансфер знань, міжнародна орієнтація і регіональна співпраця, щоб допомогти здобувачам вищої освіти зробити усвідомлений вибір, дати можливість закладам вищої освіти визначити й розвинути свої сильні сторони і підтримати реформи систем вищої освіти.

Полтавському державному медичному університету напередодні свого 100-річного ювілею є чим пишатися і є потужна мотивація, спираючись на досить вагомі здобутки, успішно підкорювати нові вершини у науці й практичній медицині! Він увійшов до 79-ти найкращих українських університетів у даному рейтингу!