Шановні лікарі!

23 жовтня 2021
295
Шановні лікарі!

Полтавський державний медичний університет ініціює проведення та запрошує Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні аспекти клінічної неврології», присвяченої 100-річчю заснування Полтавського державного медичного університету, яка відбудеться 27-28 жовтня 2021 року в м. Полтава.

В рамках роботи конференції Ви будете мати можливість прослухати доповіді провідних фахівців з неврології, нейрохірургії, психіатрії.

Планується, що в рамках заходу будуть розглядатися та розкриватися наступні актуальні питання: інноваційні методи діагностики і лікування захворювань нервової системи, питання психоневрології, психологічної допомоги неврологічним пацієнтам, проблеми головного болю, вегетативних розладів. 

Дводенна конференція - 15 год (10 балів) згідно з наказом МОЗ України № 446, додаток №5. 

Звертаємо Вашу увагу, що доступ до навчальних матеріалів та сертифікатів надається лише для зареєстрованих на подію учасників.  

Реєстрація доступна до 14:00 години 27.10.2021.

Регламент роботи: - доповідь на пленарних засіданнях  – до 20 хв, - виступи при обговоренні  –  до 3 хв. 

Розсилка електронних сертифікатів зареєстрованим учасникам конференції, які засвідчили свою присутність (70% від загального часу) здійснюватиметься протягом 10 робочих днів по закінченню конференції 

Реєстрація учасників конференції доступна на сайті

https://online.vizitservice.com/27-28_10