Навчально–науковий медичний інститут УМСА планує розширення співпраці з медичними закладами області

27 квітня 2021
1090

Заступник директора Навчально–наукового медичного інституту УМСА, доцент Коршенко В.О. презентував медичним працівникам комунальних некомерційних підприємств «Котелевська лікарня планового лікування» та «Котелевський центр первинної медико–санітарної допомоги» діяльність інституту та фахового медико-фармацевтичного коледжу, у тому числі й можливості закладу щодо підвищення професійної кваліфікації.

Навчально – науковий медичний інститут УМСА з огляду на епідемічну ситуацію по КОВІД-19 продовжує надавати освітні послуги з післядипломної освіти через дистанційну форму навчання, а саме, за допомогою сучасних педагогічних та інформаційно–комунікаційних технологій.

За підсумками зустрічі від керівництва медичних закладів отримано пропозицію комплектування груп дистанційного навчання за напрямками тематичного удосконалення медичних працівників підпорядкованих закладів.

Керівництво Навчально–наукового медичного інституту УМСА планує розширення такої співпраці з медичними закладами регіонів області.