Студентів УМСА привітали із денем республіки в Індії

22 січня 2019
866

Напередодні національного свята Дня Республіки Індії (святкують щорічно 26 січня), в УМСА пройшов урочистий захід, присвячений одному з трьох національних свят цієї країни. У цей день Індія стала абсолютно республіканської країною і, нарешті, усвідомила мрію Махатми Ганді та численних борців за свободу, які боролися і віддали життя за її незалежність.

З національним святом індійських студентів, що навчаються в УМСА, привітали проректор з науково-педагогічної та виховної роботи професор Похилько В.І., декан факультету підготовки іноземних студентів доцент Буря Л.В. та координатори набору іноземних студентів академії.

Традиційно День Республіки – свято, до якого під час якого відбуваються різного роду фестивалі народних танців і музики, театральні вистави та інші культурні заходи, проводиться військовий парад місцевого гарнізону, проходять виступи танцюристів, школярів і оркестрів. Тому в цей день для студентів УМСА було проведено міні фестиваль індійських танців, який підготували і з великим успіхом провели ансамбль східного танцю «Сапна» МБК (керівник Ольга Коробова) і колектив індійського танцю «Америта» ОЦЕВУМ (керівник Лубінська Олена). Відомі для студентів з Індії музичні твори і танцювальні номери викликали безмежний фурор та захоплення серед присутніх.