Нова перемога колективів відділу культурно – освітньої діяльності академії у Польщі!

10 листопада 2020
427

На Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв « Wawelskie skarby», який відбувся дистанційно у Кракові (Польща), мистецькі колективи відділу культурно освітньої діяльності академії здобули нову перемогу!

Художній керівник відділу, заслужений артист естрадного мистецтва Ігор Табель в категорії «Професіонали» виборов Диплом премії «Гран прі» фестивалю та від Всеукраїнського об’єднання «Країна» за представленням Європейської молодіжної ліги отримав Знак народної пошани «Музичний Олімп».

Народний аматорський ансамбль танцю «Юність» у категорії «Танці народів світу» здобув Диплом премії «Гран прі» (керівник Олена Матюніна).

Народні аматорські вокальний ансамбль «Мальви» (керівник Людмила Сидоренко) та духовий оркестр (керівник Дмитро Лузановський) здобули Дипломи І ст. у своїх категоріях.

Дипломи І ст. також отримали ансамбль бально – спортивного танцю «Орхідея» (керівник Ірина Люблінська) та ансамбль народного танцю співробітників «Візерунки» (керівник Лариса Кириленко).

Вітаємо з яскравою новою перемогою усіх митців! Ваші здобутки – гідний подарунок рідній академії до майбтнього 100-літнього ювілею!