Сторінками книги «Студентське життя»

16 листопада 2020
466

Наближається найдрайвовіше свято цієї осені – Міжнародний день студента, яке відзначається 17 листопада. Але через карантинні обмеження урочисто й масштабно, як зазвичай, відзначати у цьому році його не вдасться. Тому напередодні студентського свята студенти медичного факультету № 2 академічних груп 10-ї та 11-ї (3-го курсу із нормативним терміном навчання), 29-ї (4-го курсу) разом зі своїми кураторами Тетяною Дерев’янко, Юлією Чумак та Іриною Звягольською взяли участь в онлайн-заході «Сторінками цікавого студентського життя в академії».

Студенти поділилися спогадами та презентували свої світлини, в яких відображені окремі фрагменти аудиторного навчання, активного громадського та культурного життя, наповнене цікавими зустрічами, екскурсіями і яскравими подіями. Саме так вони змогли показати, що студентські роки – це неповторна чудова пора молодості, самостійності, юних надій і великих звершень, а Українська медична стоматологічна академія – головний розділ книги під назвою «Студентське життя», де викладачі-куратори кафедри піклуються про те, щоб змістовно заповнювати її сторінки впродовж усіх років навчання.

Колектив кафедри мікробіології, вірусології та імунології бажає студентству знайти себе та реалізувати власні життєві мрії, впевнено йти до поставленої мети та досягати блискучих успіхів у навчанні, відкривати нові перспективи і шукати можливі шляхи для їх втілення у життя.

Отож навчаючись в УМСА, кожен її студент може бути цілком впевненим у своєму насиченому та цікавому майбутньому, адже він здобуває освіту в престижному сучасному вищому навчальному закладі!