Співробітники кафедри разом з лікарями-інтернами І року навчання відвідали школу-інтернат №2

27 лютого 2019
734

Доброю традицією стало відвідування Полтавської спеціалізованої школи-інтернату №2 колективом кафедри післядипломної освіти лікарів стоматологів-ортопедів. Вихованці інтернату з великою радістю чекають на «людей у білих халатах». Тому, що це завжди цікаві лекції, співбесіди, відеофільми та звичайно ж – подарунки! А як же без них?! Коли дітлахи зустрічають ще біля входу і стискують в обіймах – хочеться приходити сюди постійно.

Співробітники кафедри разом з лікарями-інтернами І року навчання відвідали школу-інтернат №2. Нашою метою було донести до підлітків 6х-7х класів інформацію про шкідливість вживання алкоголю та тютюну, продемонструвати відеофільм щодо наслідків наркотичної залежності. Лікарі-інтерни підготували цікаві розповіді про необхідність догляду за ротовою порожниною, продемонстрували техніку чистки зубів та подарували учням зубні пасти. Колектив кафедри передав для вихованців інтернату одяг, канцелярські приладдя, солодощі.

З огляду на те, що школа-інтернат носить ім’я Софії Русової, якій 18 лютого виповнилось би 163 роки від дня народження, директор Ключинська Алевтина Володимирівна запросила всіх до музею історії інтернату, де презентувала розповідь про діяльність родини Русових, їх вклад у розбудову української державності та систему національної освіти.

Під кінець зустрічі вихованцям були роздані подарунки та зроблені пам’ятні фото.