«Наша єдина студентська родина»!

14 листопада 2019
1049

«Наша єдина студентська родина»!

13 листопада в палаці дозвілля «Листопад» до Міжнародного дня студента було проведено обласний молодіжний проєкт «Наша єдина студентська родина», який багато років поспіль об'єднує всі навчальні заклади м. Полтави та області. Організатори – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА спільно з КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради.

Святкова програма заходу включала: творчу презентацію команд вищих навчальних закладів «Вітаймо! Це – ми!!!», «Екстрім зону» (виступ груп підтримок) та творчо-концертну програму «Festival of stars».

Команда УМСА вразила неймовірними художніми номерами, що підготували колективи відділу культурно-освітньої діяльності. А група  підтримки продемонструвала спортивно-танцювальні та співочі таланти. Гордість за студентів академії не вщухала: бурхливі оплески своїм товаришам лунали на весь зал.

На заході нагородили студентів у чотирьох номінаціях: «Кращий студент – спортсмен Полтавщини», «Кращий студент – громадський діяч Полтавщини», «Кращий студент – науковець Полтавщини», «Кращий студент – творча особистість Полтавщини». Серед відзначених студенти УМСА: Валерій Буян, Даниїла Соколова, Анастасія Малик, Катерина Ткаченко.

Після цього з вітальним словом виступив секретар Полтавської міської ради, в.о. міського голови Полтави Олександр Шамота.

До організації заходу долучилися і студенти-волонтери загону «Єдність» УМСА.

Метою проекту «Наша єдина студентська родина» є об’єднання молоді спільною творчістю і громадською діяльністю. Усі команди представляли художні номери, де таланти і креативність зробили атмосферу незабутньою для всіх присутніх. Кожен, хто прийшов на цей захід, отримав незабутні емоції та переконався, що студентське життя і справді багатогранне та яскраве!