«Шаную воїнів, біжу за Героїв України!»

29 вересня 2020
630

26 вересня у "Корпусному саду" відбувся регіональний етап всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів "ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!"

Серед учасників забігу військовослужбовці, курсанти, резервісти, ветерани війни, члени сімей загиблих учасників бойових дій та небайдужі мешканці Полтавщини. Організатори та учасники заходу вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто віддав своє життя за Україну.

Усі учасники забігу, незалежно від спортивних результатів, отримали пам'ятні подарунки та головне - позитивні емоції від спілкування один з одним.

Учасники всеукраїнського патріотичного забігу сердечно дякують  відділу Міністерства у справах ветеранів України в Полтавській області, депутату Полтавської обласної ради Рогову Руслану,  Полтавському обласному військовому комісаріату, ГО "Об'єднання ветеранів війни Полтавщини", ГО "Спілка вдів та дітей учасників бойових дій "Птаха"та Українській медичній стоматологічній академії за підтримку у проведенні заходу.