До 100-річчя Академії: низка перемог майбутніх лікарів-науковців

12 квітня 2021
1359

Ювілейний рік рідної академії став врожайним для кафедри пропедевтики внутрішньої медицини з доглядом за хворими, загальної практики (сімейної медицини) і молодих науковців її студентського гуртка.

2-га Міжнародна студентська наукова конференція «IMEDSCOP», що відбулася в стінах УМСА, відзначилася успішними виступами її вихованців.

Так на секції «Клінічна медицина №1» серед 13 представлених робіт перемогу здобув студент 4 курсу міжнародного факультету Олатунджі Віктор з доповіддю «Electrical activity of myocardium in patients with Coronary Heart Disease», отримавши І місце. Співавтор роботи — Сонар Шрешта, студентка 3 курсу міжнародного факультету.

ІІІ місце на цій секції виборола студентка 3 курсу медичного факультету Кіруша Ірина з доповіддю «Характеристика центральної гемодинаміки та електричної активності серця у хворих на гострий міокардит, асоційований з коронавірусною інфекцією (COVID-19)». Співавтор роботи — Солопова Юлія, студентка 6 курсу медичного факультету.

Науковими керівниками обох переможців є співробітники кафедри пропедевтики внутрішньої медицини з доглядом за хворими, загальної практики (сімейної медицини) — завідувач кафедри, професор Юрій Казаков та професор кафедри Наталія Чекаліна.

Палкі вітання переможцям та їхнім науковим керівникам і побажання нових здобутків!